dilluns, 10 de març del 2008

"TENIR UN FILL, ESCRIURE UN LLIBRE I PLANTAR UN ARBRE" -Tot el que s'ha de fer a la vida.

Desde el 6 i fins el proper dia 30 de Març a la Sala Tallers del TNC, podem assistir a la representació de l'obra de teatre que porta per títol: "Un fill, un llibre, un arbre" , dirigida per Antonio Calvo i escrita per Jordi Silva.
Una obra on el protagonista principal, el conegut Peris del "Cor de la Ciutat" Pep Anton Muñoz, té una disputa interior i reflexiona sobre tot allò que ha fet i que creu que li queda per fer per tal de poder morir d'alguna manera en pau.
Pep Antón Muñoz realitza una interpretació magistral en aquest paper de personatge histriònic, desesperat i un punt exagerat, que tant li escau.

Qui ha ideat aquesta comèdia és Jordi Silva, que s'agafa a la dita popular que per morir tranquil s'ha d'haver plantat un arbre, escrit un llibre i haver tingut descendència, i a partir d'ella aconsegueix portar al protagonista a situacions inversemblants i molt divertides, amb uns tocs d'humor en alguns moments del·lirants, i que pretèn en paraules del mateix director: "és una crítica a la cultura de l'èxit que cada vegada s'està impossant més a la nostra societat".

En aquesta funció i podem trobar a més de Pep Antón Muñoz, a Jordi Andújar en el paper del seu fill, la editora/amant paper que interpreta Neus Quimasó i el seu amic Antoni que interpreta Pep Ferrer, tres actors més que ja han treballat plegat i que es nota durant la representació el feedback, i que aconsegueixen estar a l'alçada del protagonista de l'0bra.

Una obra molt recomenable, per aquelles persones disposades a riure, que els hi agradin les comèdies àcides i amb un tot d'humor negre molt interessant.