divendres, 28 de març del 2008

Concerts a BCN

Barcelona viurà des del 4 d'Abril i fins el proper mes de Juliol un seguit de concerts d'allò més interessants i per a tots els gustos i públics. Entre els més destacats hi haurà el conjunt de rock català Gossos a l'auditori el proper dia 4 d'Abril, el mateix dia que Mala Rodríguez actuarà a l'Espai Movistar del Fòrum.
Un dia desprès el cantant sabadellenc Sergio Dalma presentarà també a l'auditori el seu nou disc "A buena hora". Quatre dies més tard serà el torn per a tres bandes que tocaran de forma conjunta, els Simple Plan, No Way Out, Falling Kids que actuaran a Razzmatazz.

Pels més nostàlgics de la música i amants de les cançons romàntiques un cantant llegendari de l'escena mundial com Paul Anka, actuarà a l'auditori el dia 13 d'Abril, i la cantant israeliana Noah que actuarà un dia abans el 12 al Palau de la Música. A l'Abril i també en el mateix escenari però concretament el dia 16, actuarà Pastora,
El mateix escenari que veurà el retorn del mític Fito Páez el dia 23 d'abril , diada de St.Jordi.
Els i sobretot les fans del grup Backstreet Boys també estan d'enhorabona perquè el grup californià torna a casa nostra i estaran en concert al Pavelló Olímpic de Badalona el dia 27 d'Abril.
El primer dia de Juny el ritme de concerts no decreix, i rebrem a emblemàtic Estadi Olímpic de Montjuich a un dels grups més importants del rock mundial Bon Jovi.
A mitjans de mes de Juny, d'altres grups i cantants amb força seguidors al nostre país com Radiohead o Avril Lavigne, també ens visitaran, els primers el 12 de Juny i els segons el dia 15.

I per acabar aquest repàs el dia 4 de Juliol, al Palau Sant Jordi, apareixeran Dani Martin i el seu grup el Canto del Loco, per presentar-nos peces noves i repassar els temes ja clàssics que els han portat a ser un dels grups amb més fans arreu de l'estat espanyol.