dissabte, 22 de març del 2008

TRES SÓN MULTITUD? - ENTRE POCS I MASSA-

ENTRE POCS I MASSA, una obra d'Agustí Franch i dirigida per Jordi del Río, amb la col·laboració del director de porno en català, Conrad Son.
La Gina i l'Alfons són un matrimoni de mitjana edat amb una vida sexual rutinària. Tot i posar-hi imaginació, l'únic que se'ls acut per trencar la monotonia és ficar una tercera persona al seu llit, el Xevi i desprès d'estar tres hores fent sexe en forma de trio, els protagonistes no paren de capficar-se valorant aquest acte tan transgressor. Però la vida entre parella ja no serà mai més igual, degut a les conseqüències que aquest fet tindrà a les seves vides.

Una obra de teatre d'allò més divertida, on es posen al descobert totes les pors i problemes que sorgeixen a una parella amb anys de relació continuada. Hi apareix també els tòpics referents al sexe com el tamany del membre i la importància o no que té, el suposat toc lèsbic que tota dona té o la rutina i stress diari que influeixen en les relacions íntimes, o inclús la suposada fredor de la dona francesa en qüestions de sexe

La interpretació genial per part de tots els actors, començant per Carles Gilabert en el paper d'Alfons, el marit preocupat per la monotonia amb la seva parella i que està desitjant fer coses diferents amb la seva parella que l'ajudin a que ella sigui més atrevida en les seves relacions, en segon lloc la Gina , la seva dona que interpreta l'actriu Magali Mestre, una dona més preocupada per corregir les exàmens del seus alumnes que no d'examinar sexualment al seu marit de tant en tant, en tercer terme en Xevi ( Antonio Gonsalves) , el guaperes, l'expert i el company de feina de l'Alfons que al final es presta per fer el trio i ajudar el seu company i per últim la Montse, paper interpretat per Anna Bertran, i que passa de ser l'amiga "sortida" de la Gina a la persona que aconseguirà que la seva amiga disfruta per fi del sexe sense tabús ni pors.

Uns papers molt ben estructurats, molt creïbles i que ajuden a que en tot moment els personatges mantinguin un feedback amb el públic molt interesssant. Tocant un tema del que se n'ha parlat molt, com és el sexe, però on s'intercalen dos elements a priori tant difernets com són la comèdia i l'erotisme, tot i que en aquesta obra se'n parla de manera oberta, directa i sense embuts, però sense fer-ne un drama si no tot al contrari, amb clau divertida i desenfedada.
A l'obra hi podem veure diferents nus tant per part de les noies com dels nois, però es precisament la força del text i del que diuen que aquest fet queda en un segon pla, mentre que a l'erotisme a la televisió per exemple, seria un tant per cent molt elevat les escenes explícites, Entre Pocs i Massa busca precisament el contrari, entretenir amb el sexe, però sense fer sexe, i ho aconsegueix en tot moment.

Una funció més que recomanable per aquelles persones que vulguin passar una bona estona, que vulguin riure amb molts dels mites del sexe, on hi trobaràn situacions quotidianes on de ben segur ens hi sentirem en més d'una ocasió representats.

I per què no qüestionar-se si nosaltres possarien una tercera persona a les nostres relacions de parella!!! http://www.entrepocsimassa.com/