dilluns, 10 de març del 2008

- THE CURE- TORNEN AL NOSTRE PAÍS


Avui dilluns 10 de Gener, a partir de les 21:30 al Palau Sant Jordi , el grup britànic THE CURE tornen al nostre país, en aquest concert d'avui han promés que realitzaràn la pre-estrena de algunes cançons que segurament formaran part del seu nou disc.

THE CURE, que arriba amb el seu líder el conegut Robert Smith, un personatge peculiar sobretot per la seva imatge peculiar amb la cara pintada i el cabell crepat a més de portar els seus llavis pintats d'un vermell intens.

THE CURE, ha tret al mercat 12 discos en els seus gairebé treinta anys de carrera musical, han estat sens dubte una de les bandes més influents del rock, juntament amb d'altres com U2 o REM i les seves cançons, tot i que sovint se'ls ha col·locat la paraula depriments i d'altres qualificatius que no els deixava massa ben parats, però el seu mèrit precissament ha estat que a pesar del temps que ha passat, moltes dels seus temes encara avui són recordats.
Tot i aquest èxit de THE CURE, s'anuncia que la d'avui podria ser l'última vegada que els veièssim en directe a la Ciutat Comptal, encara que aquesta podria ser la enèsima vegada que anuncien la seva separació que mai s'acaba de produir.

Robert Smith, és l'únic membre que queda dels qui van fundar la banda l'any 1979, però els fans de The Cure asseguren que no s'imaginen els THE CURE sense Smith, però de ben segur tampoc poden aconseguir fer-se a l'idea que Smith actui alguna vegada si no és sota el nom de la mítica banda.