dimecres, 14 de maig del 2008

Medievàlia a Sabadell

El proper cap de setmana, a la ciutat de Sabadell tindrà lloc la fira Medievàlia a Sabadell, com cada any s'espera que hi haurà una gran participació per part de la gent de la capital del Vallès Occidental.
L'any anterior el nombre de parades eren unes 80, i aquesta any ha arribat fins a les 120, una mostra del gran èxit que cada any té aquesta mostra sobre el món medieval, l'any anterior va tenir una participació ciutadana que va arribar gairebé fins a les 30.000 persones, que els organitzadors, "Amics de Medievàlia" esperen superar aquest any amb més espectacles i actes.

Com les quatre anteriors edicions, hi podrem trobar tot tipus de representacions i escenificacions de tot allò que tingui relació amb el fet medieval, com combats a cavall, cita gastronòmica amb el tradicional sopar medieval a la Plaça St.Roc, i també els més joves podran anar a cavall a través d'un circuit organitzat a tal efecte, una vegada més el moment més esperat per la gent és el combat nocturn que tindrà lloc a la Plaça del Mercat, on s'il·luminarà amb torxes, donant-li un aspecte espectacular.

Una de les novetats més destacables en referència a anys anteriors, es que qui faran les representacions no seran actors que hauran passat cap càsting, si no que s'ha pensat que siguin les entitats teatrals locals qui aportin gent per donar-li un toc de més professionalitat a totes les actuacions i representacions que es facin.

En resum una festa medieval com n'hi ha poques al nostre país, i que val la pena visitar durant els propers dies 16,17 i 18 de Maig des de les 9h del matí fins a les 22h de la nit. Aneu-hi, val la pena!!!