dimarts, 27 de maig del 2008

El blog de Martina Ramis

Miscel·lànea cultural del present i del passat
El blog d'aquesta mallorquina de pro que exerceix com a tal, denota una manera d'escriure amb una facilitat que fa entenadora la seva comprensió però alhora els comentaris també crec que són d'una profunditat d'anàlisi més que destacables. De totes les entrades que ha fet, en destacaria la que va fer en clau irònica sobre les denominades Jornades Culturals, ens les que queda manifest pel que s'hi llegeix que hi va regnar el desordre i la improvització.
Pel que fa a la resta, diria que les entrades són força habituals, cosa que també manifesta un interès per l'assignatura, i de temes molt variats, espectacles, pintura, teatre, literatura, etc..
Utilitza una manera sencilla però entenedora per qui entri al blog i decideixi llegir-ne els textos, a més pel que fa al disseny tambè aposta per la simplicitat i utilitza un estil lineal, tot i que pel que fa als continguts, aquesta evolució es trenca clarament. D'alguna manera en aquest blog podríem aplicar aquella frase, reformulada, "dime con quien vas y te dire de que careces", per una similar que diria: "dime como escribes i te diré como piensas", ja que els que coneixem a la autora del Blog, veíem que ha plasmat clarament la seva manera de ser en molts dels articles publicats.