dimecres, 14 de maig del 2008

El blog d'Helena Ges

Un blog el de la meva companya Helena que té a la bonica localitat de Tona, com a epicentre de la majoria de les seves entrades. Ens parla principalment de tot el referent al fet cultural d'aquesta població, així com d'altres comentaris referents a la assignatura del curs.(http://helenages.blogspot.com/)

A nivell personal trobo que està molt bé que hagi apostat per aquest tipus de blog, més d'àmbit local que no pas per una cultura més generalista, ja que es important també coneixer l'esforç i la capacitat que tenen entitats més petites, però amb ganes també de fer coses importants en l'aspecte cultural.

També pel que fa a la actualització de l'agenda cultural, la porta al dia, i sempre hi acostuma a haver-hi els fets més recents i que en poden indicar quines són les novetats i els esdeveniments més destacats que podem trobar a Tona. (festa 25 anys Gegants Tona, Esbart D'Ensaire de Tona, etc..)

Pel que fa al disseny, trobo que es senzill i entenedor, és a dir, que això també té el seu encant, i que té la delicadesa de pujar a algunes entrades, fins i tot, més d'un video que ens amplia la notícia.

Un blog més que recomanable per aquella gent, que vulgui conèixer una mica més de tot allò que es fa a una població petita, i no es quedi amb la suposada cultura de masses que s'adreça al gran públic que viu a la capital.