dilluns, 9 de juny del 2008

Generació Perduda- El Blog d'en Jordi Aragó

El blog del meu company i alhora amic Jordi Aragó , que duu per títol Generació Perduda, es un fidel reflex de la seva personalitat, que parla més enllà dels textos més o menys obligatoris del curs, d'allò que a ell realment li agrada, dels seus referents, i es per això que al meu entendre té el seu valor. En Jordi escriu i parla del que li agrada a ell i més enllà de estar-hi d'acord o no amb alguns dels comentaris que hi fa, converteix el seu blog en un espai amb una alta càrrega personal , és a dir, si algu vol conèixer com es en Jordi només cal que cliqueu aquesta pàgina http://jordiarago.blogspot.com/ per adonar-vos que es algu amb unes inquietuds culturals diferents.
Unes inquietuds que de vegades no siguin compartides per molta gent, però que són les seves i com a tals les ha volgut plasmar al seu blog. Per tant la originalitat i singuralitat dels seus escrits, es al meu entendre, el seu màxim valor.
Pel que fa a el disseny de la pàgina, també trobo que es força interessant, perquè té una estructura clara, tot i que els colors són pel meu gust una mica massa foscos, lliguen força amb la tipologia dels textos i el seu contingut, l'únic però que li podem posar aquest blog tant peculiar d'en Jordi potser seria una manca d'actualitzacions més regular. Però val més, poc i bo que massa i dolent, oi Jordi!!!