dilluns, 9 de juny del 2008

Calaix de Sastre - El Blog de Meritxell Bellera

En aquest blog de la meva companya Meritxell Bellera hi podem trobar un aspecte que hi destaca per damunt dels altres, es la estimació i referència continuada a la seva terra Tremp i als artistes i protagonistes culturals que aquelles terres han donat i donen actualment.
Per tant principalment i com element diferent a la resta de blogs, podem dir que la Meritxell ha prioritzat el fet trempolinenc per davant de parlar d'altres coses. Un fet que a mi personalment m'agrada molt perquè un ha de sentir-se orgullós d'on prové, i que d'alguna manera amb aquests escrits dona a conèixer un conjunt d'escriptors i de gent relacionada amb la cultura que també són importants per què aquesta prengui una dimensió a tot el nostre petit país, i no es quedi sempre amb allò que el que no es fa a Barcelona o passa per la capital no es cultura.
La Meritxell ens mostra al seu blog que no es així, i per tant que hi ha cultura i molta més enllà dels cercles establerts, una cultura tant destacable, lloable i important com qualsevol altre, i que realment si algú esta interessat en conèixer que es fa a la resta del nostre país, i en concret per aquelles conrades, només cal que cliqui a http://cartesdavui.blogspot.com/ i tindrà la possibilitat de descobrir un món cultural diferent però també important, per la seva aportació al fet cultural català.
Pel que fa al disseny crec que senzill però que això facilita la recerca dels continguts, i també destacar que les entrades i la informació s'actualitza d'una manera regular i amb una periodicitat més que destacable. En resum per tots aquells que vulguin conèixer que es fa més enllà dels cercles culturals més propers a la gran ciutat, us recomano el blog de la Meritxell !!!